16 Jun
16Jun

מרכיבים

  • 1 קופסא פטריות כמהין
  • 1 יחידה בצל מטוגן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כוסות ציר בשר
  • לשליקת בשר
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 קילוגרם בשר מ' 6
  • 3 כפות שמן
  • 1 יחידה גזר
  • 1 יחידה בצל
  • 5 יחידות פלפל אנגלי


אופן ההכנה

  • 1בסיר גדול שמים את הבשר, מוסיפים 5 יחידות פלפל אנגלי, 1 בצל, חצי כפית כורכום, 1 גזר, 3 כפות שמן, מכסים את הבשר במים ושולקים כ 3 שעות על להבה בינונית, מצננים, מסננים את המים ושומרים לבישול (ציר בשר) את הבצל והגזר זורקים, חותכים את הבשר לפרוסות ומסדרים בסיר רחב, מוסיפים 1 בצל מטוגן, ציר בשר,תבלינים, שוטפים את הפטריות ומוסיפים, מבשלים כחצי שעה או עד שהרוטב מסמיך, לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה...

קרדיט : אמהות מבשלות 


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.